keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Vuoden 2015 hankinnat

Vuosi 2015 onkin edennyt jo toukokuuhun, ja ainakin tämä alkuvuosi on ollut ihan hyvä ponivuosi. Kirppiksiltä on tullut tehtyä paljon kivoja löytöjä, mutta olen myös ostanut muutaman Blind Bagin kaupasta (ne kun ovat niin ihania! :D)

En ole ollut kovin aktiivinen tämän blogin suhteen, tässä kun on ollut opiskelu- ja työkiireitä, mutta nyt päätin pitkästä aikaa julkaista jotain. :)


Tässä on viimeaikaiset kirpputorilöytöni. Erityisesti tuo G1 Flutter, Tropical Breeze oli mieluinen löytö, sillä se on ensimmäinen Flutterini. Olen myös aina pitänyt kovasti kyseisen ponin väreistä.


Nämä G3,5 Newborn Cutiesit ovat aivan ihania! Kummitytölläni on paljon näitä ja hän haluaa minut aina kanssaan leikkimään näillä. :) Tässä kuvassa ovat Scootaloo, StarSong ja Pinkie Pie.


G1-löytöni. Sherbet, Baby Sister Bright Bouquet ja Tropical Breeze.
Sherbetiä täytyy hieman kunnostaa, sillä sen etuharjaa on saksittu.


G4 Rainbow Dash ja Sweetie Swirl ovat kaupasta, kun taas Applejack kirppikseltä. G3 Pinkie Pie on myös kirppikseltä.


Dance Around oli myös mieluinen löytö, sillä G3-babyt ovat ihania. Tämä poni olikin todella hyvässä kunnossa ja sillä tuli tavaratkin mukana.

Twilight Sparkle. 

Hassua, miten aluksi olin aika epäileväinen G4-poneja kohtaan. Mielestäni ne olivat ihan typerän näköisiä ja muistuttivat jotain animehahmoja, eivätkä poneja lainkaan. No mieleni sitten muuttuikin. Nämähän ovat aivan ihania ja suloisia! 


Nämä Water Cuties-ponit ovat niin ihania. Mutta toistaiseksi en ole raskinut vielä sellaista ostaa.


Twilight Sparkle-avaimenperä.

Yritän kirjoitella taas pian lisää. :)

- <3 Marbella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti