sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Uusi ulkoasu ja ihanat G1-löydöt


Hauskaa syksyä kaikille ponifaneille! Viimeisestä postauksesta onkin taas hetki aikaa, joten päätin ottaa itseäni niskasta kiinni tämän blogin suhteen, ja muokata ulkoasua. Viimekertainen ulkoasu olikin keskeneräinen, sillä otsikon ja lakritsitaustan lisäksi minun oli tarkoitus laittaa otsikkoon kuva Baby Licorisesta, mutta kuva jäi sitten kokonaan ottamatta.

Niinpä päätin muokata ulkoasusta enemmän Glitter and Diamonds-nimeen sopivamman. Kesä meni festareiden parissa, sillä onneksi loppukesästä sateinen sää muuttui aurinkoiseksi! Lisäksi viihdyin paljon rannalla, joten ponien kerääminen oli tauolla.

Nyt alkysyksystä olen tehnyt taas todella kivoja ponilöytöjä, mitkä ovat lisänneet innostusta tämän bloginkin suhteen. Mikä parasta, osa löydöistä on ollut G1-poneja/oheistuotteita! Olen jo pitkään metsästänyt kirppareilta G1 ponikirjoja, mutta tuloksetta. Sitten eräänä päivänä eteeni sattui kaksi kappaletta, jotka maksoivat vain euron! Voitte varmasti kuvitella, miten innoissani olin.


Taiottu soittorasia on melko vähäsivuinen, mutta paljon ihania kuvia sisältävä kirja. Suloisia ponin kuvia eksyy katsomaan pitkäksikin aikaa. Kirjassa Sointu-poni (Medley) saa lahjaksi soittorasian, mutta pian alkaakin tapahtua kummia, aina kun soittorasian laittaa soimaan. Minun lapsuudessani ei ollut My Little Pony-kirjoja, sillä se sijoittui aika paljon G2-aikaan, mikä onkin harmi, sillä olisin mielelläni kuunnellut poneista iltasatuja.


Tämä on aivan ihana kuva Fireflystä! Tykkään piirtämisestä, joten kirjan sivuilta saakin paljon ihania ponimalleja piirustuksia varten.


Taiotun soittorasian lisäksi löysin kirjan nimeltä Kuu-ukko, joka on paksumpi, sillä se sisältää kaksi tarinaa. Ensimmäisessä sadussa  kuu-ukko on laittanut nukkumatin unihiekkapussin lukkojen taakse, joten lapset eivät saa unta ja ovat kiukkuisia. Toinen satu puolestaan on nimeltään Aarteenetsintä, missä ponit ryhtyvät tarinan nimen mukaisesti aarteenetsintään.


Tässäkin kirjassa kuvat ovat aivan ihania! Vaikka pidänkin muiden genren poneista, niin G1-ponit näyttävät nimenomaan poneilta ja ovat todella suloisen sekä kauniin näköisiä. Kirjan kuvat tuntuvat aivan taideteoksilta. Tarinoiden lisäksi kirja sisältää myös vitsejä ja arvoituksia, mitkä olivatkin ihan hauskoja. Lisäksi minusta oli hauskaa, miten kummassakin kirjassa Applejackilla oli tapana hihkaista "Omenamössöt!"

Kirjojen lisäksi löysin myös kaksi ihanaa ponia.

Bow Tie-kaunotar. Rakastan tämän ponin värejä, sillä vaaleansininen ja vaaleanpunainen ovat ihana yhdistelmä. Lapsuudessani minulla oli tapana leikkiä kaverini Bow Tiella, mutta se oli Shy Pose, kun taas löydökseni on Euroopassa myyty Collectors Pose vuosilta 1983-1984.

Ei, tämä ei ole ennennäkemätön Nirvana-Streaky, jolla ei ole sarvea, vaan ihan tavallinen Streaky, jonka sarvi on irronnut jotenkin. Rakastan yksisarvisponeja, joten sarven puuttuminen onkin harmi. Streaky on minulle aika vieras poni, enkä ole siihen aiemmin törmännyt, mutta ponin nuottimerkki on ihana, varsinkin kun rakastan musiikkia. Streaky on vuosilta 1989-1990.

En kyllä tiedä mitä Streakyn sarvelle tapahtui entisen omistajan luona. Ponissa on muutenkin laitettavaa, sillä entisen omistajan tekemät letit täytyy avata ja harjasta saada kaunis, eikä mikään takkupesä. Saa nähdä miten siinä käy. Lisäksi täytyy keksiä, mistä taikoisin ponille uuden sarven.

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille ja seuraavaan kertaan!

- Marbella 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti