torstai 11. helmikuuta 2016

Vuoden 2016 ensimmäiset ponilöydöt


Tein tämän vuoden ensimmäiset ponilöytöni kirpputorilta, mitkä eivät olleet lainkaan hassummat! Löysin kolme G1 ponia nimeltään Parasol, Love Melody ja Curly Locks. Lisäksi mukaan tarttui G2 Night Shine, jonka esittelen myöhemmin muun G2-kokoelmani kanssa. Pahoittelen kännykällä otettujen kuvien laatua!


Parasol on vuoden kaksi (1983-1984) sateenkaariponi, joka kuuluu Rainbow Ponies-sarjaan. Minulla oli jo ennestään yksi Parasol. Rakastan ponin värejä ja symbolia. Nuo pikkuiset kimaltavat sateenvarjot ovat niin söpöjä!



Love Melody on puolestaan vuoden viisi (1986-1987) Twice As Fancy Ponies-sarjaan kuuluva poni. Tämä poni oli minulle hieman tuntemattomampi, mutta rakastuin heti sen väreihin ja symboliin!


Curly Locks on pegasos vuodelta kuusi (1987-1988) ja se kuuluu Brush `n Grow Ponies-sarjaan. Poni on ensimmäinen pegasokseni, joten se oli todella mieluinen löytö. Olen aina pitänyt kovasti pegasos- ja yksisarvisponeista. Kun Curly Locksin päätä pyörittää, hännän pitäisi kelautua sisäänpäin, mutta ikävä kyllä tämä poni on vuosien varrella mennyt rikki.


Olen kyllä niin iloinen kun viimeinkin omistan G1-pegasoksen. Ja todella kauniin sellaisen!

- Marbella 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti